Monday, December 14, 2009

i'm "becks"

well, dah lame xmenulih kat blog..
hal ini dsebabkan kekangan perasaan yg melande sejak dua menjak nih..
ahakss..
bukan ape..bese la manusia..xpernah lari dari masalah..hehe..

minggu lepas ako gi cameron highland, ade praktikal disane..
alhamdulillah, cuace baik.. seghonok sket nak bersnap-snap..hehe..
antara tempat yang dilawati adelah..

1. bee farm
2. kea farm
3. mardi
4. ladang2 teh
5. strawberry farm
6. cactus valley
7. time tunnel museum
8. pasar malam kat tanah rata tu
9. fun fair yg berdekatan ngan pasar malam tu..
10. taman rama2

selepas lebih kurang 4hari berade di sane, destinasi seterusnye adelah
1. hutan lipur lata iskandar
2. putrajaya

pastu, ape lagi??
balek utm la..
hahaha..

mmg seghonok bile jln2 kat tmpt org nih...hehe..jgn jelez beb..
tp tu bukan motif utame..
yg penting belajar tentang ilmu fotografi..


p/s: insyaAllah, ade kelapangan mase ako akan upload gmbr kat sane yer..
tunggu...
hehe...



blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails

AboutMe

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Hello.Testing-Testing

Perkongsian cerita, pengalaman, tips-tips, info, hiburan, fotografi dan macam-macam lagilah. Diingatkan penggunaan bahasa dan ayat dalam belog ini adalah tidak rasmi dan tidak dibenarkan meniru sebahagian bahasa bagi tujuan rasmi mahupun penulisan di sekolah menengah mahupun sekolah rendah. Jika terdapat kesalahab anggaplah ia sebagai kesalahan yang tidak disengajakan, harap maaf.

nazreen.blog.list

  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008 | Free Blogger Templates

Back to TOP