Tuesday, December 29, 2009

photoshoot model, hutan bandar mutiara rini, jb


Well, hari ahad baru-baru ni, saya dan member saya, Azmi yang merupakan sahabat dalam kelab saya.. kitorang telah join saye photoshoot model di Hutan Bandar Mutiara Rini, Johor Bahru. Before pergi, Azmi dah googlemap tempat nih. Tapi still boleh sesat lagi. Naseb baek ade brader casher Petronas tu bagitau jalan macamana nak pergi. Brader tu pon macam dah tau2 jer kehadiran kitorang ke sana. For information, photoshoot nih telah dianjurkan oleh kenalan facebook saya, Brader Taufik. Kawasan kat sini sememangnya besh untuk ambel gambar outdoor pengantin, model, dan aktiviti-aktiviti riadah lain. Sebab ape?.. Disini ade pondok-pondok, dataran, playground, dan macam-macam lagi la. Papepon memang enjoy la.. Thanks to all photoG and model2.. Korang memang sporting la. Cayalah..!



 
 
 
 
 
 





blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails

AboutMe

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Hello.Testing-Testing

Perkongsian cerita, pengalaman, tips-tips, info, hiburan, fotografi dan macam-macam lagilah. Diingatkan penggunaan bahasa dan ayat dalam belog ini adalah tidak rasmi dan tidak dibenarkan meniru sebahagian bahasa bagi tujuan rasmi mahupun penulisan di sekolah menengah mahupun sekolah rendah. Jika terdapat kesalahab anggaplah ia sebagai kesalahan yang tidak disengajakan, harap maaf.

nazreen.blog.list

  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008 | Free Blogger Templates

Back to TOP