Saturday, March 20, 2010

datang kembali

well, selepas hampir sebulan lebih sudah xmenempuh arena blog..ekekeke..
nuffnang pun xberupdate. ni la punce kalo xbayar bil broadband. kan dah xleh berblogging. so skang kalo nak berblog kene gi kelab kot.. xpon online kat faculty.. ekeke..
tup tup tup sekejap je nak abis sem ni..
tinggal dua minggu jer nak final paper..
pastu akan fly ke kelantan untuk latihan praktikal pulok..

adios amigos..


email:nazreenhashim[at]yahoo[dot]co[dot]uk
yahoo messenger: xflanker_mssm[at]yahoo[dot]com

blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails

AboutMe

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Hello.Testing-Testing

Perkongsian cerita, pengalaman, tips-tips, info, hiburan, fotografi dan macam-macam lagilah. Diingatkan penggunaan bahasa dan ayat dalam belog ini adalah tidak rasmi dan tidak dibenarkan meniru sebahagian bahasa bagi tujuan rasmi mahupun penulisan di sekolah menengah mahupun sekolah rendah. Jika terdapat kesalahab anggaplah ia sebagai kesalahan yang tidak disengajakan, harap maaf.

nazreen.blog.list

  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008 | Free Blogger Templates

Back to TOP