Sunday, April 25, 2010

praktikal time

assalamulaikum dan salam sejahtera kengkawan.

well, dah bersarang dan dah bape keturunan kutu dah menginap kat blog ni.
bukan tak nak update blog. bukan tak nak berblogwalking. tapi apa kan daya line wi-fi kat utm ade pasang surutnya. mcam laut la plak. hahaha. cilok2 nak bukak facebook pun lame giler. ini pulak nak pos new entry. dah baek karang punya karang ayat demi ayat sekali line wifi terputus. perhh. wat penat je taib2. huhuu..
pastu, yang lagi sedey kat umah takde internet. seminggu jugak la dok kat umah. ape lagi bile dah dok umah wat keje bina badan la. makan-movie-tv-bola-makan-tido. kitar hidup yang sungguh tidak sihat. muahahaha..

now. ako kat hospital universiti sains malaysia (HUSM). bukan sebab saket. tapi praktikal kat sini derr. menginap kat USM kat desasiswa nurani. ako dok kat jabatan radiofarmasi. entah la ade ape kat situ. aku pun tarak taw. sebab aku tak gi lagi. esok baru daftar(26/4/89 - 8.10 a.m.). aku dok skali ngan member ako. fakhrul namenye. ade lagi 4 orang coursemate aku yana, bell, ct, shiha,. tapi dorang dok kat jabatan laen, jabatan radiologi. bleh wat picnic tiap ujung minggu nih. ekekeke.

perhh. line wifi kat sini lazatt gak la. laju jer. mybe sbb student dye tak ramai cam kat utm kot. huhu. takpe2. skang dah boleh nak berblog-blog. nak bernuffwalking. even baru bape sen jer dlm akaun. hehee..

ni bukan iklan colgate cakap pasal kaviti-kaviti tu. hehe. bende alah yg bergigi ni aku jumpe kat bilik yg aku sewa kt usm. dipercayai milik student doktor pergigian. hehe.

email:nazreenhashim[at]yahoo[dot]co[dot]uk
yahoo messenger: xflanker_mssm[at]yahoo[dot]com

blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails

AboutMe

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Hello.Testing-Testing

Perkongsian cerita, pengalaman, tips-tips, info, hiburan, fotografi dan macam-macam lagilah. Diingatkan penggunaan bahasa dan ayat dalam belog ini adalah tidak rasmi dan tidak dibenarkan meniru sebahagian bahasa bagi tujuan rasmi mahupun penulisan di sekolah menengah mahupun sekolah rendah. Jika terdapat kesalahab anggaplah ia sebagai kesalahan yang tidak disengajakan, harap maaf.

nazreen.blog.list

  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008 | Free Blogger Templates

Back to TOP