Sunday, May 30, 2010

cahaya surga

assalamualaikum and salam sejahtera kengkawan semua!!
ape khabar?
title "cahaya surga" xde kene mengene ngan entry ni yer.. :)
.
.
tadi saje testing saiz gambar ni..
nak besarkan sikit..
tapi bila pic dah besar, agak blur sikit di situ...
ade sape-sape leh tolong tak bagaimana nak besarkan gambar then resolution dye still nampak baekk punye??
please!please!please!please!please!ajarin gue..

this pic size : X-Large (width=640, height=400)
.
.
.








this pic size : selepas diubah dari x-large size via "Edit HTML" (width=800, height=500)
.
.
.



place : KB Mall
date : 29th May, 2010
time : around 8.20pm-9.00pm

credit to : Faheem dan kawan beliau, Lan.




email:nazreenhashim[at]yahoo[dot]co[dot]uk




yahoo messenger: xflanker_mssm[at]yahoo[dot]com



blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails

AboutMe

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Hello.Testing-Testing

Perkongsian cerita, pengalaman, tips-tips, info, hiburan, fotografi dan macam-macam lagilah. Diingatkan penggunaan bahasa dan ayat dalam belog ini adalah tidak rasmi dan tidak dibenarkan meniru sebahagian bahasa bagi tujuan rasmi mahupun penulisan di sekolah menengah mahupun sekolah rendah. Jika terdapat kesalahab anggaplah ia sebagai kesalahan yang tidak disengajakan, harap maaf.

nazreen.blog.list

  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008 | Free Blogger Templates

Back to TOP