Sunday, July 25, 2010

starbucks



Aku tak pernah pergi tempat ni. Ape yang spesel sangat tempat ni? Dengar mulut orang kopi dia sedap tapi mahal nak mampus. Daripada aku minum kopi mahal-mahal, baik aku minum nescafe ais kat arked Meranti jer.. RM1 je.. hahaha..


Sebenarnya aku dan group aku kena discuss satu artikel starbuck yang bertajuk " Starbuck : Delivering Customer Service". Lepas tu, rabu ni kena fight dengan group-group lain (budak kos seangkatan fizik-fizik di fakulti sains). perhh.. cene nak speaking ni. cakap bahasa melayu pun tak betul. nak speaking pulok. adey. wish me luck k.

blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails

AboutMe

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Hello.Testing-Testing

Perkongsian cerita, pengalaman, tips-tips, info, hiburan, fotografi dan macam-macam lagilah. Diingatkan penggunaan bahasa dan ayat dalam belog ini adalah tidak rasmi dan tidak dibenarkan meniru sebahagian bahasa bagi tujuan rasmi mahupun penulisan di sekolah menengah mahupun sekolah rendah. Jika terdapat kesalahab anggaplah ia sebagai kesalahan yang tidak disengajakan, harap maaf.

nazreen.blog.list

  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008 | Free Blogger Templates

Back to TOP