Monday, September 28, 2009

gangguan jiwa

sedey tol hari... sebab pe?????
  • mase presentation, group ako kene hentam sebab ade seko mamat ni dtg lewat..hangen tol ako ngan mamat nie..rase cam nak pukol jer..
  • ink printer abes plak dah..cene ley xpasan..dah la kene print folio nk kasi lecturer yg hentam group ako tadi..
  • amali kene wat laen sbb data bengong..status amali taktau lagi nak wat bile..sebab brade lab tu xde plak dah..esok nak xnak kene setel gak..adoy..dah la minggu depan kene present..
  • test advance elektronik minggu depan..dah la satu mende xpaham..naseb baek bukan esok..kalo esok, tepu mampat paler otak..
  • lampu study kat bilek terbakar..ni yang nak marah ni..malang tol..
  • keje2 konvo xsetel lagi..malam ni ade meting..huhuhu..



blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails

AboutMe

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Hello.Testing-Testing

Perkongsian cerita, pengalaman, tips-tips, info, hiburan, fotografi dan macam-macam lagilah. Diingatkan penggunaan bahasa dan ayat dalam belog ini adalah tidak rasmi dan tidak dibenarkan meniru sebahagian bahasa bagi tujuan rasmi mahupun penulisan di sekolah menengah mahupun sekolah rendah. Jika terdapat kesalahab anggaplah ia sebagai kesalahan yang tidak disengajakan, harap maaf.

nazreen.blog.list

  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008 | Free Blogger Templates

Back to TOP