Monday, October 05, 2009

2 hours at Balai Cerap..

Tepat jam 0130 waktu malaysia..hehe..
ako bertolak ke balai cerap dari bilik ako ngan dak2 kos mate ako(hilmi ngan fakrul, 2orang je pon..hehehe)..
ako ajak dorang amek gambar..kononnye nak amek gambo bulan la..tapi malangnya bulan dilindungi awan..sebab sebelum tu iaitu after solat isyak bulan nampak cantek giler..so, ako pon bereskan keje2 ako..

lepas sume beres..kitorang gerak la..
sewaktu kitorang pergi ke balai cerap adela satu bau fuhlamak wangi giler..taktau la bau ape..takot jugak time tu..nak tak nak kene hati kering la..naek jugak la ngan wave 100 ako tu..dengan kesejokan menikam tulang2 kaki ni memang seram2 seronok la..tapi layan jer..

lebih kurang 5minit, kitorang pon sampai la kat balai cerap tu..mak aihh bukan maen cantek la view dari balai cerap..tapi kitorang xpegi kat bangunan tu sebab ade cctv..malas nak carik pasal..
pastu ako pon bawak kuar kamera yang dipinjam khas dari mimo (senior ako kat kelab) ngan tripod pon pinjam gak.. tapi bukan dari mimo la..orang tu adalah anep.. member ako since dari matrik dulu..

lebey kurang 0245 tibe2 adelah sebijik kete datang..ako, hilmi, fakrol dah fikir laen dah.. sape yang datang ni?
diorang nak wat mende 2 kat sini ke?
haha..

tapi tengok punye tengok..bukan la kapel ke..gay ke..lesbian ke..rupe-rupenye pak gad n the geng..adoyaaaii..sebelom pape kene banyak soal baek blah dulu..tapi kitorang tepakse layan jugak kepala pak gad sorang ni..dia cam ajak besembang pulak.. layan la dye lebey kurang 5minit..nak sedapkan hati dye.. pastu ape lagi balek la..gambo tadi transfer masok lektop n tros upload msok facebook..huhu..




UTM!!! aku cabar engkau!!! (jerit ala-ala rosyam noor dalam KL Menjerit)..hehe..

view from balai cerap UTM waktu malam..

bajet macho la tu..hehe..


blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails

AboutMe

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Hello.Testing-Testing

Perkongsian cerita, pengalaman, tips-tips, info, hiburan, fotografi dan macam-macam lagilah. Diingatkan penggunaan bahasa dan ayat dalam belog ini adalah tidak rasmi dan tidak dibenarkan meniru sebahagian bahasa bagi tujuan rasmi mahupun penulisan di sekolah menengah mahupun sekolah rendah. Jika terdapat kesalahab anggaplah ia sebagai kesalahan yang tidak disengajakan, harap maaf.

nazreen.blog.list

  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008 | Free Blogger Templates

Back to TOP