Sunday, October 18, 2009

geram yang amat sangat...

**sorry sebab dah lame xupdate**

sifat geram ni muncul mase ako nk kuar makan kat taman u malam minggu aritu..
ako kuar ngan amir, achong, pejal n azme naek kete amir la..
entah ape musim plak, pak gad nak tahan..
pakgad tu pon mintak la kad matrik..
(selalu mintak time nak masuk u tapi malam ni time nk kuar pulak)
cene ntah malam tu ako lupe bawak kad matrik...damn tol...
so..ako n azme kene tahan la..
ako slow talk lame punye lame sorg lagi pakgad tapi dte xnk tolong jgk..
so kene saman la..

tapi yang ako GERAM YANG AMAT SANGAT NI!!!! adalah kenape dua org minah yang naek moto tu xkene tahan.. sedangkan terang2 minah tu xtunjuk kad matrik pon..dye tunjuk ic jer..ako pon tunjuk ic gak..nape ako kene tahan wahai pakgad utm???

diskriminasi tol la...
wat keje btol2 la..
jge la attitude sbg pakgad..
nk tahan student wat salah konon..
padahal ade gak segelintir antara dorg langgar peraturan jugak..
dah banyak kali dah ako ternampak..
kalo ako boley saman pakgad yang langgar peraturan dah lame ako saman..
siap ko!!!

ni yg hangen ni..
tensen btol la nk pegi byr saman plak..

blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails

AboutMe

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Hello.Testing-Testing

Perkongsian cerita, pengalaman, tips-tips, info, hiburan, fotografi dan macam-macam lagilah. Diingatkan penggunaan bahasa dan ayat dalam belog ini adalah tidak rasmi dan tidak dibenarkan meniru sebahagian bahasa bagi tujuan rasmi mahupun penulisan di sekolah menengah mahupun sekolah rendah. Jika terdapat kesalahab anggaplah ia sebagai kesalahan yang tidak disengajakan, harap maaf.

nazreen.blog.list

  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008 | Free Blogger Templates

Back to TOP