Tuesday, December 01, 2009

taman tasik taiping - part 1

Salam..
Mai nak habaq nih..(loghat utara)..
Saja nak speaking. Dah ada kat tanah air tercinta kena la cakap loghat utara..
Sebab pa? sebab bila jumpa kawan2, bila cakap slang lain habis la kena bahan..hahaha..
saya sebenarnya baru saja balek dari johor dan sempat la beraye haji kat sini..
Dan, pada khamis lepas sebelom raye sempat la pusing2 kat lake garden.
Bukan pergi sane untuk cari nyah yer..hahaha..kalau nak jumpe dorg silalah gi waktu malam.hehe..
Tengok boleh, tapi jangan amek servis dorang sudahlah..hahaha..

Time pusing2 sempat la jugak saye shot beberape keping gmbr..
Sayang la xdapat shot byk sebab saye datang lewat..

Matahari pun nak jatuh dah..


suasane di playground (berhadapan dengan zoo taiping)



riang ria zaman kanak2..



kemesraan ibu dan anak terjalin



si beruk berkata "bang, nih stok untuk sebulan..ngeh2"



Makan kat atas kabel elektrik baru nampak dramatik..


saye sayang anak saye..anak bagaimane??hehe..



asal aku makan pakai tangan kiri??heehee


insyaAllah.. nati saye upload gambar kat part yang akan datang.. gambar kat area tasik pulak..





blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails

AboutMe

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Hello.Testing-Testing

Perkongsian cerita, pengalaman, tips-tips, info, hiburan, fotografi dan macam-macam lagilah. Diingatkan penggunaan bahasa dan ayat dalam belog ini adalah tidak rasmi dan tidak dibenarkan meniru sebahagian bahasa bagi tujuan rasmi mahupun penulisan di sekolah menengah mahupun sekolah rendah. Jika terdapat kesalahab anggaplah ia sebagai kesalahan yang tidak disengajakan, harap maaf.

nazreen.blog.list

  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008 | Free Blogger Templates

Back to TOP