Thursday, December 03, 2009

responses to cikti

respon kpd:cikti
tag: ats mja barang peribADI anda

ketika beberape detik yang baru sahaja berlalu 
ako dengan sukaciternye telah diTAG 
kenalan dalam alam siber yang kian maju nih.. 

bile dpt task nih, persoalan yg timbul adalah:
  1. adakah barang ako mempunyai barang peribadi? ako byk share2 ngn mmbr ako.tapi bukan sumer bende la..hehe...
  2. adakah ako mempunyai meja yang lain selain drpd meje study?meja tmpt ltk printer adolah tp tu sekangkang kere jer..hehe..
  3. dan, macam mne la ako nk explain pasal brg nih?entah ape ako mencarot kat bawoh nih..

dan ako cube try test jugak utk menjawab task si cikti nih..
ie,
.,
rules:
1.amik gambar barang2 atas meja peribadi/make up
2.edit/listdown barang2 tersebut
3.ceritakan kenapa korang pakai benda2 tersebut

4.tag 5 blogger lain





so,ni respon aku,.


part 1 

nih pic lame..maleh nk amek len..hehe..


part 2 & 3
meh sini kiter chek satu2..

mug 1 (warna biru yg ade penutup hitam):
mug nih ako salo gune mase study week jer..hehe..
ako gune untuk bancuh nescafe 3 in 1 sebab kepanasan bancuhan ako
akan terserlah lebih lame..hehe..

mug 2 (warne puteh)
mug nih pulak ako gune bile ako malas nk basuh mug yang satu lagi tu..
bukan malas tapi saje2 jer nak basuh mug sekali harung..hehe..
 
maker pen+pilot shaker pencil+other stationary:
nih alat tulih ako gune tyme wat assignment, tutorial dan hanya digunakan sepenuhnya ketika study week sebelum exam..hehe..sesungguhnya kesian dorang sebab jarang sekali ako gunekan..ngehngeh..

ketas2:
ketass nih bukan sebarang kertas taw.. kertas nih sukar didapati kerana kertas nih ade kat utm jer..
sebab tu soklan tutorial ngan skema jawapan dari lecturer ako..hahaha..
made in utm

mesin kire:
alat ni atau dengan name lainnyer adalah kalkulator.. ako dah gune alat nih sejak dari form 5 lagi..
tapi malangnya mesin nih dah kabur hilang drp penglihatan ako iaitu hilang..
tapi ako rase mesin kire ako nih maseh wujud sebab hilang
mase kat kelab..huuhu..

jam tangan (yg berwarna hijau kuning):
nih jam daripada hasil pembelian zinger burger KFC..bukan ako yang beli tapi kawan aku punyer..
ako pinjam jer..hehe..

henpon celcom (di sebalik kertas):
henpon cokia nih adelah hasil pertama pembelian ako setelah mendapat duit ptptn
mase ako 1st year dulu.. dah mengong henpon nih..
bukan salah ako yang membelinyer related kate2 org tua2 iaitu (bukan salah ibu mengandung)..hahaha..

beg puma hitam (di penjuru kanan atas)
barang peribadi terakhir ako yg dlm pic nih adalah antara barang yang ako sayang.. 
nak taw sebab ape??
sebab ako kumpol duet elaun mase maen rugby mse sekolah dulu untuk beli beg nih..
dah lame ako aim beg nih..
akhernya dpt juger..
haha..

aku rase tu je smua,.,dh xplain,,
kalo ade trtinggl tlg bgtw.
TQ


part 4
 
ni pon pyh gk.nk tag blogger laen,,tkut diorg xnk wat je.,wat malu ak je.
ak ak try j la ek,.,(sape2 yg nk wat jgk pon dpersilakan),.,

copy paste from cikti (credit2) :))
 

pemilehan blogger2 di atas adalah secara rawak
terpulang la kepade ande nak wat ke xnak
huhu

ape yg penting???
kerjesame
wonderpet 



blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails

AboutMe

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Hello.Testing-Testing

Perkongsian cerita, pengalaman, tips-tips, info, hiburan, fotografi dan macam-macam lagilah. Diingatkan penggunaan bahasa dan ayat dalam belog ini adalah tidak rasmi dan tidak dibenarkan meniru sebahagian bahasa bagi tujuan rasmi mahupun penulisan di sekolah menengah mahupun sekolah rendah. Jika terdapat kesalahab anggaplah ia sebagai kesalahan yang tidak disengajakan, harap maaf.

nazreen.blog.list

  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008 | Free Blogger Templates

Back to TOP