Friday, December 04, 2009

trip to cameroon

Wokeyh.. maybe isnin malam nati ako dan sahabat handal ako iaitu kFk members akan berpraktikal di Cameroon..hahaha..bukan la..Cameron Highland jer dan Putrajaya, insyaAllah pade isnin malam selase akan bertolak dan selame 4hari 4malam.. Dikesempatan itu, sumer ahli pergi bukan sekadar untuk menikmati udare segar sahaje malah dengan assignment yg disediakan oleh setiap kumpulan. ohh..lupe nak habaq.. nih bukan praktikal yg kena kerja kat industri2 tuh..tiade kene mengena antara industri industri perkilangan, industri kraftangan mahupun indusri muzik.. ini adalah berkaitan dengan fotografi..hehe..so, sumer peserta ditugaskan amek gmbr yg cun2 la.. Kumpulan ako yg terdiri daripade amer(ketua), belly dan ana akan menjadi lebih arif dlm bidang night photography sbb nih assignment kitorang la dan kene present sebelom pergi..hahaha.. xsabau asenye nak pusing2 satu cameroon nih..ahakss..mintak2 cuace baek nanti..huhu..nih ako serta pics praktikal yg lepas2..huhu..



LANGKAWI


sapa nak naek??bayaq kat abg baju hijau ni ya..

kat Kilim Geoforest Park.. best giler..rugi sapa yg xpenah pi..hehe..

xboleh lupa nk habaq mai.. lepaih naek cabel car..pahtu pi pantai chenang plak..huhu..




TAMAN NEGARA ENDAU ROMPIN (SELAI)


 penat giler tapi enjoy meredah hutan belantare dan akhernye nikmati keindahan ciptaan tuhan di Takah Tinggi


lepas berjaye mendaki bukit yg berbukau-bukau curamny eslame bbrape jam, dpt jugak berendam..huhu..


 credit to abg syaf and all kFkians

cari.serpihan.kaca.yang.pecah.berderai.





blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails

AboutMe

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Hello.Testing-Testing

Perkongsian cerita, pengalaman, tips-tips, info, hiburan, fotografi dan macam-macam lagilah. Diingatkan penggunaan bahasa dan ayat dalam belog ini adalah tidak rasmi dan tidak dibenarkan meniru sebahagian bahasa bagi tujuan rasmi mahupun penulisan di sekolah menengah mahupun sekolah rendah. Jika terdapat kesalahab anggaplah ia sebagai kesalahan yang tidak disengajakan, harap maaf.

nazreen.blog.list

  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008 | Free Blogger Templates

Back to TOP