Wednesday, January 27, 2010

taman tasik taiping - part 2


assalamualaikum dan salam sejahtera!!~
post kali related dengan post yang lepas, klik sini..
cuaca taiping waktu ni tak berape baik, cuaca mendung tanda nak hujan.
no wonder la taiping dikenali sebagai raintown, kawasan tadahan hujan yang paling tinggi di Malaysia. sempat la aku dan kawan aku, roslan said (gambar dibawah yang berbaju merah) skodeng2 pengunjung di sekitar tasik.hehe.
sorry sebab lambat update..
huhu..

selamat mencuci mata..





blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails

AboutMe

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Hello.Testing-Testing

Perkongsian cerita, pengalaman, tips-tips, info, hiburan, fotografi dan macam-macam lagilah. Diingatkan penggunaan bahasa dan ayat dalam belog ini adalah tidak rasmi dan tidak dibenarkan meniru sebahagian bahasa bagi tujuan rasmi mahupun penulisan di sekolah menengah mahupun sekolah rendah. Jika terdapat kesalahab anggaplah ia sebagai kesalahan yang tidak disengajakan, harap maaf.

nazreen.blog.list

  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008 | Free Blogger Templates

Back to TOP