Tuesday, March 30, 2010

aku rindu sayang kamu!

salam..
sikalang sedang mood exam (study week) dan gerak kerja konvo..
adeh.. mase tak digunakan sebaiknya. nanti kau menyesal nazreen.
dalam mood2 gini, terfikir pulak sayang aku yang berada kat kampung tu.

bila la abang dia maw pulang ke kampung. 
dah lame tak maen same-same.
bila la dapat maen same-same? 
tu la sapa suruh jarang balek rumah? 
kan dah rindu. hehehe..

sayang tu adalah adek perempuan aku.
:)

insyaAllah. mybe aku akan pulang ke rumah pada 19 April pas abes final exam. pastu 26 April akan ke Hospital Universiti Sains Malaysia, Kubang Kerian untuk latihan industri/praktikal. sekejap je tinggal kat rumah.



nazreenhashim
email:nazreenhashim[at]yahoo[dot]co[dot]uk
yahoo messenger: xflanker_mssm[at]yahoo[dot]com

facebook flickr

blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails

AboutMe

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Hello.Testing-Testing

Perkongsian cerita, pengalaman, tips-tips, info, hiburan, fotografi dan macam-macam lagilah. Diingatkan penggunaan bahasa dan ayat dalam belog ini adalah tidak rasmi dan tidak dibenarkan meniru sebahagian bahasa bagi tujuan rasmi mahupun penulisan di sekolah menengah mahupun sekolah rendah. Jika terdapat kesalahab anggaplah ia sebagai kesalahan yang tidak disengajakan, harap maaf.

nazreen.blog.list

  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008 | Free Blogger Templates

Back to TOP