Tuesday, August 24, 2010

saya maseh mencari

salam. sikalang guwa amat busy dengan guwa punya kerja. kerja kat kelab (kfk). tambah-tambah guwa ada assignment yang tak pernah putus dari itu-itu lecturer. guwa ada banyak kilija la senang maw cakap. sedangkan guwa maw update guwa punya diri pun talak boleh. lebih-lebih pasal mandi. guwa bukan tak maw mandi. tapi talak syiok la mandi pakai shower. guwa lagi suka mandi pakai gayung dan kolah. lagi masyuk kalaw ade kolam renang kat kolej guwa. bukan sahaja dapat mandi cuci badan. cuci mata pun boley. hahahaha. bila la kolam renang kat utm ni nak siap. tak sempat la guwa maw rasa sebab guwa tengok baru seciput je siap. kalaw sambung master mungkin guwa sempat kot. tapi tak mungkin la guwa nak sambung master. guwa maw kerja. maw carik duit. kasi kaya guwa punya harta dulu. silipas itu. guwa maw kawen banyak-banyak. eh. masksud guwa bukan kawen banyak@ramai. guwa maw banyak-banyak olang datang bila guwa kawen. itu ja. hahahaha.

back to da topik la. guwa sebenarnya taknak heboh-heboh yang guwa ni maseh @sedang@ontheway mencari. mencari sesuatu yang tak pasti bukannya mudah kerana pencarian yang tidak diiringi dengan usaha sememangnya tidak ade makne. mesti korang terfikir. bukannya guwa nak carik pasal. carik gadoh. carik makan. carik publisiti. etc. ape la yang si jebss ni carik dan memoyokan diri yang sememangnya poyo. hahaha..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
sebenarnya guwa sedang carik ini novel.
.
.
.
KASYAH LAGENDA BERAKHIR by AHADIAT AKASHAH
.
.
.
dan
.
.
.
.
.

KATERINA by AHADIAT AKASHAH
.
.
.
.
.
.
p/s: 
ade sape-sape leh tolong x?
sape tolong aku dia dapat pahala.
hehehe..
.


p/s : guwa tak tahu kenape guwa layan novel jiwang-jiwang macam ni. apa dah jadik dengan jiwa roxk guwa beb. adakah guwa sedang...........

blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails

AboutMe

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Hello.Testing-Testing

Perkongsian cerita, pengalaman, tips-tips, info, hiburan, fotografi dan macam-macam lagilah. Diingatkan penggunaan bahasa dan ayat dalam belog ini adalah tidak rasmi dan tidak dibenarkan meniru sebahagian bahasa bagi tujuan rasmi mahupun penulisan di sekolah menengah mahupun sekolah rendah. Jika terdapat kesalahab anggaplah ia sebagai kesalahan yang tidak disengajakan, harap maaf.

nazreen.blog.list

  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008 | Free Blogger Templates

Back to TOP