Tuesday, August 17, 2010

sekian lama memendam rasa.



susah betul nak update blog.
bukan taknak update.
mungkin sebab malas kot.
sorry la. guwa ketandusan idea.

nak story...
guwa dah beli novel Lagenda Budak Setan.
yang dah lama guwa carik selama ni.
satu JB guwa carik.
sampai kedai mamak jual paper pun guwa tanye.
tapi tak jumpa-jumpa jugak.
hahahaha.
last choice, i have to order from KL.
alhamdulillah, dapat jugak.
lepas ni nak cari filem Lagenda Budak Setan pulak.
sorry der.
aku lambat sikit.
lagipun aku dah janji dengan someone nak bagi citer tu.

singapore sudah sampai.
pergi outing dengan budak kelab, kfk.
satu hari berjalan.
naek longgar skru lutut guwa.
lepas ni nak pigi mana pulak?
tunggu kerja dulu kot.
takpun kalo kawen ngan minah saleh ke.
hahahaha.


p/s : sorry. tajuk tak kene dengan entry.hehehe.

blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails

AboutMe

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Hello.Testing-Testing

Perkongsian cerita, pengalaman, tips-tips, info, hiburan, fotografi dan macam-macam lagilah. Diingatkan penggunaan bahasa dan ayat dalam belog ini adalah tidak rasmi dan tidak dibenarkan meniru sebahagian bahasa bagi tujuan rasmi mahupun penulisan di sekolah menengah mahupun sekolah rendah. Jika terdapat kesalahab anggaplah ia sebagai kesalahan yang tidak disengajakan, harap maaf.

nazreen.blog.list

  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008 | Free Blogger Templates

Back to TOP