Sunday, November 07, 2010

final exam : first paper


Okeh. pagi nanti jam 9.00 pagi waktu malaysia adalah first paper aku. subjek ni memang susah. sebab banyak formula kene hapal. banyak cacing kerawet kene lukis. dan yang 'paling best' adalah solution untuk satu soklan memang panjang giler, berderet-deret macam orang beratur beli 'nasik kandaq beratoq' kat penang sana. okey. nak sambung study balek. wish me luck ok! =)

P/S : Model cubeecraft ni ayong yang punya. aku shot kat 'mini studio' gune kamera fareezyusoff. kredit kat diorang. hehehe.

blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails

AboutMe

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Hello.Testing-Testing

Perkongsian cerita, pengalaman, tips-tips, info, hiburan, fotografi dan macam-macam lagilah. Diingatkan penggunaan bahasa dan ayat dalam belog ini adalah tidak rasmi dan tidak dibenarkan meniru sebahagian bahasa bagi tujuan rasmi mahupun penulisan di sekolah menengah mahupun sekolah rendah. Jika terdapat kesalahab anggaplah ia sebagai kesalahan yang tidak disengajakan, harap maaf.

nazreen.blog.list

  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008 | Free Blogger Templates

Back to TOP