Tuesday, November 10, 2009

DESARU oh desaru..

Bile exam dah abes, skang mase utk berpoye-poye..hehehe..
Hamper sebulan lebey dak2 ni plan nak berpicnic..
Picnic ditaja oleh Dr Zaleha, dia kasi duit raye haritu..
Then, duit tu pun diguna untuk berpicnic ramai2..
Semalam,10 November, ktorang (dak2 kos ako, haidar n the gang) gi desaru beb untuk berpicnic la..oh akhirnya..
Kitorang gi dengan 6 bijik keter..
Sepanjang perjalanan tu hujan lebat giler..
Sampai kabus kete..
xnampak paper..
wiper ngan lampu kete yg datang dari depan jer nampak..
Kat desaru mesti xujan nih..(think +ve)..hehehe..
Setibenye kitorang kat desaru,lege beb sebab dah xujan..
pe lagi amek gmbr dulu la..
Akhirnye pada jam 4.00 petang,sampai pun kitorang kat pantai desaru..
Cantek gak pemandangan kat sini..
pantai bersih dan yang penting xramai orang..
chalet pon ade kat situ..
so sape2 yang nak gi jalan2 mmg xrugi la..
sebab bukan hari minggu kan..

Tapi ombak agak besau la..
Untuk budak2, mak budak, bapak budak kene jage2 la..hehehe..
mmg best bangat la pantai desaru..
rugi wo sape xgi..
mesti gi tempat cam gini..


mane dorang nih xsampai2 lagi..
antare mereka yang pergi
lompat dulu..hehe..



 lega dah selamat sampai desaru..
background 'bandar penawar' pulak

yeah! sudah mau tiba..
nga cari port baek punya..
sarah, ej dan huda

puteh bersih..(promote)
bied, baby dan shafiq
besh wo maen ngan ombak..

xmandi ke dorang nih??hehe..
payung terjung?
ko watpe tu fakhrul?? hehe..

Note: Credit to izah. Sebenarnye ade banyak lagi gambar yg ako shot..but, ade kat haidar(mmbr ako)..dye kene balek negori kol 9.30malam tadi..xsempat nk transfer..so, insyaAllah next sem bawu dpt gmbr tu..huhu..






blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails

AboutMe

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Hello.Testing-Testing

Perkongsian cerita, pengalaman, tips-tips, info, hiburan, fotografi dan macam-macam lagilah. Diingatkan penggunaan bahasa dan ayat dalam belog ini adalah tidak rasmi dan tidak dibenarkan meniru sebahagian bahasa bagi tujuan rasmi mahupun penulisan di sekolah menengah mahupun sekolah rendah. Jika terdapat kesalahab anggaplah ia sebagai kesalahan yang tidak disengajakan, harap maaf.

nazreen.blog.list

  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008 | Free Blogger Templates

Back to TOP