Sunday, November 15, 2009

nur kasih

 nur aminar (wtk dlm nur kasih)

wahh..
saye baru je start layan cite drama nur kasih start dari episod 1 sampai la 24..
start dari khamis petang lepas hingga la sabtu malam tadi..
layan jugak cite nih..
yang syok kat citer nih adalah tentang jalan citer dan dari segi videografi dye..
thumb up to photography director..
mmg cantek..
suatu hari nk wat camtu jugak..
mule2 malas nk layan..
tapi macam mane entah boleh timbul perasaan nk tengok citer nih..huhu..

ni pon curi-curi mase untuk tengok coz ade keje konvo..
konvo nih adelah pada 21 November..
sebagai MT program, sebok sket la..
nak pastikan gerak kerja berjalan lancar..

sebab tu lame x update blog nih..
pasnih test shot pulak..
khamis lepas jumpe penasihat kelab ako untuk setelkan urusan konvo ni..
jumaat pagi ade meeting ngan timbalan pendaftar pulak..
pahtu ade ade mesyuarat agung tahunan kelab..
tahniah la kepada achong, amy, ana n pejal..
(nati ako boh gmbr dorg)..sorry2..lme nk uplod nih..hehe..

ako akan sapot korang..
cayalah..

pasnih tumpuan 100% untuk konvo nih..
insyaAllah,ade mase terupdatelah blog ini..huhu..


blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails

AboutMe

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Hello.Testing-Testing

Perkongsian cerita, pengalaman, tips-tips, info, hiburan, fotografi dan macam-macam lagilah. Diingatkan penggunaan bahasa dan ayat dalam belog ini adalah tidak rasmi dan tidak dibenarkan meniru sebahagian bahasa bagi tujuan rasmi mahupun penulisan di sekolah menengah mahupun sekolah rendah. Jika terdapat kesalahab anggaplah ia sebagai kesalahan yang tidak disengajakan, harap maaf.

nazreen.blog.list

  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008 | Free Blogger Templates

Back to TOP