Tuesday, September 28, 2010

gambar raya

aku baru je lepas handle shot gambar konvo. dan sekarang baru je aku ade mase nak upload gambar-gambar letak dalam belog. gambar-gambar kat bawah ni guwa snap pakai camera filem. so lewat seket la nak siap. tambah-tambah wujud sifat malas nak pegi cuci kat kedai Fali. belog guwa dah bersarang. takde mase deh. malaslah guwa nak mengarang banyak-banyak. malam sudah kelam. kepala fikir mahu tidur. tapi mesti tak boleh tidur punyer. okeylah. 


dari kiri : aku, mak aku, abah aku, adek laki aku dan yg kechik tu adek perempuan aku

nadia : nak akai todong!!!(merayu-rayu kat aku).hehehe.

puas hati bila dapat pakai 'todong'..

blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails

AboutMe

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Hello.Testing-Testing

Perkongsian cerita, pengalaman, tips-tips, info, hiburan, fotografi dan macam-macam lagilah. Diingatkan penggunaan bahasa dan ayat dalam belog ini adalah tidak rasmi dan tidak dibenarkan meniru sebahagian bahasa bagi tujuan rasmi mahupun penulisan di sekolah menengah mahupun sekolah rendah. Jika terdapat kesalahab anggaplah ia sebagai kesalahan yang tidak disengajakan, harap maaf.

nazreen.blog.list

  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008 | Free Blogger Templates

Back to TOP