Sunday, October 17, 2010

ok. tulis blog semula.

ok. dah berkurun tak update blog.
asek ayat yang same je bila update blog.
hahahaha.
hermm. 
pejam celik pejam celik.
makan tido makan tido.
naek moto turun moto.
study xstudy study xstudy.
semester satu guwa dah nak habeh.

semester depan semester last.
sebelum ni jadik student tahun akhir.
lepas ni jadik pelajar semester akhir.
hahahaha.
sayang la nak tinggai utm.
kenape saye sayang nak tinggai utm?
sebab guwa ade kelab dan ade dia.
mereka amat bermakne.
inspirasi guwa sekarang dan selamanye.

p/s: kat sini ade satu iklan. sape yg berminat nak beli henpon nokia 1202. klik sini

blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails

AboutMe

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Hello.Testing-Testing

Perkongsian cerita, pengalaman, tips-tips, info, hiburan, fotografi dan macam-macam lagilah. Diingatkan penggunaan bahasa dan ayat dalam belog ini adalah tidak rasmi dan tidak dibenarkan meniru sebahagian bahasa bagi tujuan rasmi mahupun penulisan di sekolah menengah mahupun sekolah rendah. Jika terdapat kesalahab anggaplah ia sebagai kesalahan yang tidak disengajakan, harap maaf.

nazreen.blog.list

  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008 | Free Blogger Templates

Back to TOP