Wednesday, September 15, 2010

selamat

Alhamdulillah. sukor. maaf zahir batin tak update blog.
Selamat Hari Raya Aidilfitri to pembaca-pembaca blog guwa.
Maaf banyak-banyak jika ada kata-kata, niat-niat, dan tingkah laku yang berdosa guwa buat.
FYI,
Jiwa guwa nak berblog macam dah tak seperti dululah.
Guwa ada komitmen luar. Takleh konsenrtrait.
Sorry la. Thanks la korang jadik follower aku.
Tak sangka aku boleh dapat follower banyak macam ni.
Tak padan dengan kemeriahan blog.
Suram je.
Papehal. guwa rajen guwa update.
Mood guwa bercelaru sekarang.
Komitmen oh komitmen.


p/s: no pain. no gain.

blog comments powered by Disqus
Related Posts with Thumbnails

AboutMe

My photo
Johor Bahru, Johor, Malaysia

Hello.Testing-Testing

Perkongsian cerita, pengalaman, tips-tips, info, hiburan, fotografi dan macam-macam lagilah. Diingatkan penggunaan bahasa dan ayat dalam belog ini adalah tidak rasmi dan tidak dibenarkan meniru sebahagian bahasa bagi tujuan rasmi mahupun penulisan di sekolah menengah mahupun sekolah rendah. Jika terdapat kesalahab anggaplah ia sebagai kesalahan yang tidak disengajakan, harap maaf.

nazreen.blog.list

  © Blogger template 'Photoblog' by Ourblogtemplates.com 2008 | Free Blogger Templates

Back to TOP